Elite Mannen mobiliteit

Stad Brussel

START

De start van de Brussels Cycling Classic wordt gegeven in het Jubelpark in Brussel. De startzone is vanuit het centrum van Brussel uiteraard makkelijk te voet bereikbaar.   

FINISH

Je kan de renners zien aankomen op de Houba de Strooperlaan in Brussel. Woon je in de buurt? Dan geraak je vlot te voet in de publiekszone aan de finish.   

Kom je met de fiets naar de start of de finish? Dan kan je je fiets achterlaten op meerdere beveiligde parkings in de buurt van het Jubelpark. Meer info over de beschikbaarheid en de prijzen vind je hier. Neem voor de zekerheid altijd je eigen slot mee! 

START

Plan je om met de bus naar het Jubelpark te komen? De haltes Etterbeek Général Leman, Bruxelles Nerviens, Bruxelles Froissart en Bruxelles Parc Léopold bevinden zich op wandelafstand van het Jubelpark.

FINISH

De haltes Brussel Stadion en Brussel Brugmann liggen op wandelafstand van de finish. Tijdens de wedstrijd gelden alle normale vervoerbewijzen.

Alle informatie en dienstregelingen kan je hier vinden.

START

Kom je naar de start in het Jubelpark dan neem je best de trein naar Brussel – Centraal. Het station ligt op 25 minuten wandelen van de start. Check dus zeker de dienstregeling van de treinen naar Brussel – Centraal zodat je zonder problemen in het Jubelpark geraakt.

Kom je met de metro naar het Jubelpark dan kan je de lijnen 1 en 5 nemen. Deze lijnen lopen tussen het oostelijke en westelijke deel van de stad. Alle informatie en dienstregelingen vind je hier. De haltes Schuman en Montgomery bevinden zich op wandelafstand van het park.  

FINISH

Wil je graag jouw favoriete renner naar de overwinning roepen? Dan neem je best de trein naar Jette. Het station ligt op 20 minuten wandelen van de Houba de Strooperlaan. Plan zeker je reis op voorhand door de dienstregeling te checken en spoor zonder problemen naar de finish.   

Lijn 6 brengt je naar de Houba de Strooperlaan. De haltes Roi Baudouin en Houba-Brugmann liggen op wandelafstand van de finish. Alle informatie en dienstregelingen vind je hier.  

Kom je toch met de auto naar Brussel? Dan controleer je best even op voorhand of er nog parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Op de sites van Q-Park, Bepark en Interparking kan je zelfs je parkeerplekje op voorhand reserveren zodat je zeker bent van een plaats. De aankomstzone van de Brussels Cycling Challenge bevindt zich op de Houba de Strooperlaan in Brussel. Die zal niet toegankelijk zijn met de auto gedurende de wedstrijd. 

Heb je vragen over de toegankelijkheid van Brussels Cycling Classic? Stuur een mailtje naar maja.leye@flandersclassics.be.